Què és Girona Talent?

Girona Talent neix de la necessitat de promoure en una ciutat com Girona el coneixement i les idees en l'era de la revolució digital i els conceptes com les noves tecnologies, les smart cities, internet i les tendències culturals.

La idea és apropar la ciutat a una nova manera de plantejar les conferències dels ponents lluny del model tradicional. Connectar els empresaris de l'entorn i directius d'empreses amb els professionals que destaquen pels seus projectes i idees.

Les jornades volen ser una aposta ferma per oferir als assistents una dosi d'idees, esperit de positivisme i ganes d'ampliar coneixements a través de ponents experts en els temes que es presenten.

Què n'esperem?

Busquem crear un espai de trobada de referència i debat dintre de la ciutat, un lloc on poder intercanviar idees, coneixements, tendències i inquietuds, en aquesta nova era mòbil, connectada, proactiva i veloç.

Cerquem el reconeixement a una Girona que aposta pel concepte smart i fomenta les idees, la formació, la tecnologia i el coneixement des que ha començat el segle XXI. Ens proposem adaptar-nos al canvi.

Volem posicionar la ciutat com a atractiu per a l'emprenedoria, les empreses i el desenvolupament de la qualitat de vida.

Filosofia

Considerem que en aquests moments de canvi té molta importància la divulgació de projectes estimulants que puguin ajudar altres persones a desenvolupar els seus.

I és que en una societat en què tota la informació està al nostre abast agafa força la idea de buscar espais on compartir el coneixement i potenciar les eines que tenim al nostre abast amb l'objectiu de generar sinergies i així ampliar i dimensionar els recursos de les empreses en l'era d'internet i les noves tecnologies.

A qui va dirigit?

Girona Talent van orientades a totes aquelles persones a qui agraden les noves tecnologies i que tenen ganes de saber-ne més, sota el guiatge de professionals entesos en el tema.

Tothom podrà assistir a les sessions (amb inscripció prèvia) ja que seran obertes al públic i gratuïtes. D'aquesta manera es pretén crear un públic fidel i crític, amb ganes de conèixer i opinar sobre aquests temes que cada vegada són més part del nostre dia a dia.

La intenció és oferir un espai de diàleg i canvis d'impressions en un ambient professional i festiu alhora, en què empreses i particulars puguin trobar el seu espai d'interès.

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
C. Barcelona, 3, 4t 1a A
17002 GIRONA
Tel. +(34) 972 296 438
Contacte