Abraham Balaguer Mestre

Propietari de Balaguer Santos, SC

DIJOUS 4 DE JUNY - 19.35 h

Neix a Barcelona el 4 de novembre de 1978. Fa la formació d'EGB a Calafell. De molt jove s'interessa per altres disciplines com fusteria o disseny d'interiors, però acaba estudiant pastisseria al Gremi de Pastissers de Barcelona. Treballa en obradors de pastisseria clàssica i tradicional com la Foix de Sarrià. Amplia coneixements al costat de Francisco Torreblanca a la seva pastisseria d'Alacant (Totel). Treballa al costat del seu germà, Oriol Balaguer, en l'obertura del seu Estudi de Xocolata. Amb 22 anys fa el salt a la pastisseria de restaurant d'alt nivell i treballa i fa estades a El Bulli, Hotel Omm del Grupo Tragaluz i els Germans Roca, Catering del Celler de Can Roca, Restaurant Numun, Hostal de la Gavina... Amb només 27 anys obre la seva pròpia empresa de distribució de pastisseria artesanal a L'hostaleria i més tard, la seva primera botiga a Girona capital. Compagina la feina a l'obrador amb la docència a l'Escola d'Hostaleria de Girona, l'Escola d'Hostaleria de Barcelona i l'aula de cuina de Nuri Lladó. Premi al millor jove pastisser d'Espanya el 2000. Premi al millor croissant artesà de mantega d'Espanya el 2012 i segon classificat a l'Spanish World Chocolate Masters de 2015.

Twitter @sweetsbyab Facebook Instagram Pinterest Google +

Albert G. Candela

Director del Festival Tempo sota les Estrelles

DIJOUS 4 DE JUNY - 18.40 h

Encara que va néixer a la ciutat de Màlaga al 1971, es considera gironí de soca arrel. Dissenyador Industrial de professió, va treballar a l'empresa privada fins que un dia, en plena crisi econòmica mundial, i amb ganes de canvi va decidir dedicar-se als esdeveniments. Després d'uns anys agafant experiència amb la col·laboració en diferents esdeveniments, munta amb en Marc Faixedas un cicle musical de producció pròpia. Actualment dirigeix el festival Tempo sota les Estrelles, una potent proposta musical per a les nits d'estiu de Girona que, enguany arriba a la 7a edició i que té com a complement la gastronomia local i els vins de la zona.

Bet Capdeferro i Ramon Bosch

Arquitectes

DIJOUS 4 DE JUNY - 18.25 h

Ramon Bosch i Bet Capdeferro són arquitectes per l’'Escola Tècnica Superior d’'Arquitectura de Barcelona des de l’'any 2000 i 1999, respectivament. L''any 2003 funden Arquitectures Bosch.Capdeferro a la ciutat de Girona des d’'on treballen en projectes d’escala i naturalesa diverses focalitzats en la relació entre l’'home i el medi.

La seva activitat professional a l’'estudi ha estat sempre acompanyada per l’'experiència docent a les escoles ETSAB - UPC BarcelonaTech, ETH de Zuric, EPS de la Universitat de Girona i Cornell University de l’'estat de Nova York i donen suport des de la teoria i la recerca al desenvolupament del procés projectual i constructiu.

La seva obra fou reconeguda l''any 2011 amb la menció especial arquitecte emergent del Premi d’'Arquitectura de la Unió Europea - Premi Mies van der Rohe i exposada a la XIII Biennal d'’arquitectura de Venècia Common Ground”.

David Salleras

Saxofonista, compositor i director editorial de Klo Editions

DIJOUS 4 DE JUNY - 18.10 h

Salleras és un dels saxofonistes amb més projecció internacional del nostre país, Premi d'honor del Conservatori del Liceu, finalitza els seus estudis a Paris, becat per la Generalitat, on obté les màximes qualificacions. Distingit amb premis nacionals i internacionals, Salleras destaca per la seva faceta compositora especialitzada en el saxofon. Salleras és endorser de Selmer i Vandoren.

Twitter @sallerasq

Fran Arnau Gómez

Responsable de Link Produccions i director del Festival ÍTACA, Cultura i Acció

DIJOUS 4 DE JUNY - 18.40 h

Amb titulació de Tècnic en Gestió Forestal i Paisatgística, de sempre ha participat en l'activitat cultural que l'envolta. Les primeres feines al món musical són com a runner (conductor) amb grans concerts a Barcelona. Dels concerts passa a fer de road manager amb diferents formacions com Nena Daconte, Elefantes, Gerard Quintana, entre molts altres. Es trasllada a viure a l'Empordà el 2000 i el 2006 crea Link Produccions amb dos companys. L'empresa es dedica a subministrar personal i serveis tècnics per a tot tipus d'esdeveniments i activitats culturals, i treballa a quasi la totalitat de festivals i equipaments de la zona com el Festival de la Portaferrada, Temporada Alta, Portalblau, Auditori de Girona o el mateix Cap Roig, on va formar part de l'equip de producció fins al 2010 i on segueix treballant com a proveïdor. Entremig, organitza la producció de diferents festivals, gires i activitats per a molts agents de la zona. Des de fa tres anys, organitza el Festival ÍTACA, de producció pròpia, amb un intent d'ajuntar tota l'experiència adquirida en el sector i la necessitat de participar en el canvi social i cultural que, considera, aquest país necessita.

Personal Twitter @franarnaugomez       Empresa Twitter @linkproduccions Twitter @itacacultura Facebook Link Produccions Facebook Festial Í-TACA

Isaki Lacuesta

Cineasta

DIJOUS 4 DE JUNY - 19.05 h

Isaki Lacuesta (1975, Girona) ha escrit i dirigit set llargmetratges, projectats a festivals de tot el món i en centres artístics com el MOMA de Nova York, la National Gallery de Washington (que va dedicar-li una retrospectiva completa el 2013), etc. La seva pel·lícula Los pasos dobles va guanyar la Concha d'Or al Festival de Sant Sebastià, i també ha rebut el Premi Nacional de Cinematografia de la Generalitat de Catalunya (2012), el Premi Ciutat de Barcelona (2011) i el Premi Sant Jordi (2002), entre d'altres. És professor de cinema a la Universitat Pompeu Fabra.

Jaume Sanabras

Conseller delegat de Marlex Eurogrup

DIJOUS 4 DE JUNY - 19.20 h

Jaume Sanabras, 51 anys, Economista per la Universitat de Barcelona i Graduat en Direcció d'Empreses per l'IESE de Barcelona. Inicia la seva etapa professional a la multinacional belga del sector químic Solvay dins la divisió de Automoció com a Junior Manager. Del 1990 a al 1995 exerceix com a Director Comercial a Casademont. A finals del 95 funda Marlex Eurogrup on ara mateix exerceix com a Conseller Delegat. Marlex Eurogrup és una de les empreses catalanes líders a Catalunya en el àrea dels RRHH i en concret en el Treball Temporal i en la Selecció de Personal. Actualment està implantada en 20 oficines a diferents poblacions de tot el territori català amb un equip humà altament compromès que està format per un grup de 70 professionals, la majoria dels quals son titulats universitaris i entre tots sumen 340 anys d'experiència en el sector. Entre els molts reconeixements rebuts destaca l'Honoray President Forum Carlemany.

Marc Pinsach Rubirola

Esportista d’alt nivell en curses de muntanya i esquí de muntanya

DIJOUS 4 DE JUNY - 20:25 h

Avui dia, la meva vida, que va començar a Cassà de la Selva fa 26 anys, centra a fer curses d'esquí de muntanya i de trail running, i a les estones lliures, estudiar INEF i Humanitats. És qüestió de poder gaudir de la muntanya tot l'any i fer-ho amb un dorsal al pit. És precisament el dorsal el que en aquest moment és l'excusa per donar sentit a la meva vida. És una raó per creure, per lluitar i per somiar. De moment aquesta utopia que em fa caminar m'ha dut a aconseguir uns quants campionats d'Espanya, un 5è lloc en uns campionats del món, diverses vegades entre els 10 primers en copes, campionats d'Europa i del món, però sobretot ha ajudat a omplir de vida els meus anys.

Twitter @pinsachmarc Facebook Instagram

Cristian Meier & Ambar Meier

Propietaris de La Fàbrica

DIJOUS 4 DE JUNY - 20.40 h

Cristian Meier, tot i haver nascut i crescut al Canadà, se sent mig canadenc i mig alemany. Va començar ciclisme professional a l'edat de 23 anys i actualment viu a Girona, Espanya. Cristian va completar el seu primer Tour de França l'any 2014. Espera poder continuar amb la bicicleta durant almenys cinc anys més, sense deixar de seguir la seva passió pel cafè.

Ámbar Meier, també nascuda i criada al Canadà, es va traslladar amb Cristian a Girona, l'any 2008. És copropietària i treballadora de La Fabrica, conjuntament amb Cristian i el seu amic, Levi. En el futur, espera poder ampliar i continuar treballant amb el cafè. És barista i treballadora, i sap que el futur està a Girona, amb La Fàbrica.

Twitter @lafabricagirona Facebook

Nito Figueras

Músic, pianista, compositor, arranjador, productor i professor

DIJOUS 4 DE JUNY - 20.55 h

Neix el 26 de setembre de 1961 a Salt. Cursa estudis musicals al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i al Conservatori del Liceu. Aprofundeix en el piano jazz modern amb el pianista i compositor Lluís Vidal. Ha enregistrat uns 15 treballs discogràfics, tres dels quals com a solista. Ha treballat a TV3, RAC1, Ona Catalana, etc. Ha produït els treballs de diversos artistes i les temporades 2010-11 i 2015 és el responsable de les produccions pròpies del Black Music Festival.

Twitter @nito_figueras Facebook

Rita Peré

Periodista i gestora cultural

DIJOUS 4 DE JUNY - 18.40 h

Nascuda a Girona l'any 1983, Rita Peré és periodista i gestora cultural. Té una sòlida experiència com a redactora per a diferents mitjans de premsa escrita i els últims anys ha dirigit un suplement d'oci i cultura de La Vanguardia. Actualment treballa com a periodista freelance i comunicadora cultural i dirigeix el Festivalot, Festival de Música en Família de Girona.

Anna Domingo

Directora de màrqueting

DIVENDRES 5 DE JUNY - 21.10 h

Nascuda i criada a Barcelona, Anna Domingo ha iniciat i dirigit el màrqueting i comunicacions per a la plataforma d'observació Top of The Rock al Centre Rockefeller i l'Empire State Building, Nova York.

Després de fer un màster en Comunicació Integrada de Màrqueting a l'Emerson College de Boston, ha anat adquirint una gran experiència a la ciutat de Nova York, a l'Orient Mitjà i a Europa.

Ha estat ponent en diverses conferències d'arreu del món, així com a New York Times Travel Show, Palma de Mallorca, Fòrum Visitinnovation 2011 i 2010, EIBTM Barcelona 2011 ROI vs ROE panelista i, a més, ha donat conferències també al Perú i Espanya.

A més a més, Domingo ha publicat columnes d'opinió mensuals en diverses publicacions de màrqueting, com ara sobre el control publicitari i un capítol sobre el llibre de màrqueting de destinació Ábaco. Actualment, viu entre Connecticut, EUA, i Londres, amb el seu marit.

Twitter @padzzle Blog

Àlex Dilmé Salnikow

Cofundador Giants/ Consultor a McKinsey & Company

DIVENDRES 5 DE JUNY - 18.15 h

L'Àlex és llicenciat en ADE per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Amb el gran avantatge de ser fill de mare anglesa, l'Àlex decideix embrancar-se en l'estudi del xinès, que el porta a viure i treballar a la Xina (Ningbo) dos anys. Amb ganes de canvi, s'obre al món de les multinacionals, on actualment treballa de consultor, i al món de les ONG, on ha tingut el plaer de fundar un petit gran projecte anomenat Giants.

Personal Twitter @giant_up Linkedin       Empresa Facebook

Carles Reixach

Director i un dels cofundadors de l'escola EUMES

DIVENDRES 5 DE JUNY - 20.25 h

Carles Reixach és el director i un dels cofundadors de l'escola EUMES, en la qual també imparteix classes de producció musical. És especialista en producció musical i disseny sonor per a mitjans audiovisuals. Al llarg de la seva trajectòria ha realitzat produccions musicals per a televisió (RTVE, Canal+, TV3), documentals (El Bulli, historia de un sueño), publicitat (Popstarz) i cinema (Confidencias 35 mm), tant d'àmbit nacional com internacional.

La seva experiència li ha permès treballar en projectes de tots els estils i formats: clàssic, modern, electrònic, acústic, etc. Sempre en constant evolució i conscient que la música i el so són la seva major vocació, actualment treballa produint música i dissenyant sons per al sector dels videojocs.

Dani Trujillo

Compositor, dissenyador de so, mescla i postproducció d'àudio.

DIVENDRES 5 DE JUNY - 20.25 h

Des de 2001, participa en la composició i producció musical per a diferents artistes. Crea jingles de ràdio i televisió, compagina aquesta activitat amb la docència i les classes magistrals a diferents escoles i Universitats com EUMES, ERAM i UPC entre altres.

Des de 2009, és responsable d'àudio i compositor de música addicional a www.banjomusic.es on ha participat entre d'altres en la post-producció d'àudio i música de diferents Spots de televisió com Freixenet, Shakira Elixir, LG, Rexona, Eroski, Dvein, Teletoon.

També ha colaborat com a dissenyador, mesclador de so i composició de música addicional per a sèries d'animació de TVC (FUNGIS) o Kotoc/TVE (Desafio Champions Sendokai), Ciega a citas (Cuatro) entre d'altres.

Elies Campo

Enginyer en telecomunicacions

DIVENDRES 5 DE JUNY - 21.25 h

Barcelona, 1983, enginyer en telecomunicacions i fill de científics, és un emprenedor voraç, amb tan sols 14 anys aquest barceloní va cofundar una ràdio local, Sants 3, que segueix activa en l'actualitat, i va guanyar el 2011 la Medalla d'Honor de la ciutat de Barcelona gràcies al treball dels seus socis: als 24 anys va crear AlertaPhone, un sevei de reparació de mòbils en trenta minuts i sense que el client hagués que desplaçar-se, i als 26 va arrencar fastDove, una missatgeria multiplataforma que va tancar el 2011 per falta de finançament, però que li va donar un coneixement clau per accedir a WhatsApp.

Jordi Barretina

Investigador del càncer i cap del Laboratori de Recerca Oncològica Translacional, Instituts de Recerca Biomèdica de Novartis

DIVENDRES 5 DE JUNY - 20.55 h

Nascut a Viladamat l'any 1976, Jordi Barretina és doctor en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Després de fer la tesi a l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, va marxar cap als Estats Units per començar la seva recerca en càncer al Dana-Farber Cancer Institute (Harvard Medical School) de Boston. El 2008 és va incorporar al Broad Institute (MIT and Harvard), on va liderar el projecte de l'Enciclopèdia del Càncer. Actualment és cap del Laboratori de Recerca Oncològica Translacional als Instituts de Recerca Biomèdica de Novartis a Cambridge (Massachusetts, EUA).

Judith Viader

Directora general de Frit Ravich

DIVENDRES 5 DE JUNY - 20.00 h

Judith Viader, directora general de Frit Ravich, va estudiar a ESADE. La seva tesi de final de carrera tractava sobre temes de distribució, que ella mateixa coneixia sobradament de l'empresa familiar. Com tants altres negocis familiars, la idea que tenia no passava precisament per allà, però amb poc més de 23 anys, es va trobar treballant en pressupostos i comptes d'explotació. Com no podia ser d'una altra manera, viu absolutament absorbida per la seva feina, però si algun dia no la trobeu, és possible que el motiu sigui la seva altra gran passió, viatjar.

Kaisa Tuominen

Directora de Mames en Forma

DIVENDRES 5 DE JUNY - 18.00 h

Coach perinatal. Creadora de Mames en Forma, el primer programa d'activitat física per a dones embarassades i mares a Catalunya, que ara també està disponible a tot el món a través del web i aplicacions de mòbil (guanyadora del l'App Circus per la millor APP de salut mundial 2012). Propietària del centre de salut Fitness Integral a Banyoles. Autora de Postnatal Body Fix. Cofundadora de FisioFit Woman, una empresa de formació perinatal per a professionals de salut. Mare de dos petits.

Personal Facebook       Empresa Facebook FisioFit Woman Facebook Fitness Integral Facebook Mare Radiant Facebook Mames en Forma

Manel Canadell Comas

Director i creador de la marca de roba Cantamañanas

DIVENDRES 5 DE JUNY - 19.15 h

Nascut a Girona l'1 de desembre de 1962, Manel Canadell ha desenvolupat diferents activitats tant en el sector de la construcció i promoció d'habitatges, com en l'àmbit esportiu. En aquest últim, va impulsar l'equip professional de bicicleta de muntanya bike Liberto-Megamo.

Twitter @cantamananasofi Facebook

Marcos García Cuadra

Socifundador en The Passion Generation

DIVENDRES 5 DE JUNY - 18.30 h

Creient ferri de les possibilitats de cada individu, Marcos ha trobat la seva plenitud en la gestió de persones. Primer com a consultor i, des de 2010, a Metges sense Fronteres com a responsable de RH, el 2014 posa en marxa el projecte The Passion Generation amb el somni de construir una societat que identifica les seves passions individuals i que ambiciona aconseguir la seva plenitud personal a través d'elles. Marcos és enginyer en telecomunicacions per la UPC.

Marta Alonso Reig

Fundadora i directora de CIRCLE LINE. Agència de storytelling digital

DIVENDRES 5 DE JUNY - 19.45 h

Llicenciada en Periodisme i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Internacional de Catalunya, i el 2012 cursa el MIB (Master Internet Business) a l'ISDI. Té més de 6 anys d'experiència en projectes de comunicació digital.

Funda, el 2010, als 23 anys, la seva pròpia empresa, dedicada a l'externalització del community management i el desenvolupament de programari per a mitjans socials, on treballa per a clients com Metges sense Fronteres o Spanair. Ha treballat en botigues creatives digitals i ha estat responsable digital a Espanya d'Edelman (l'àgencia de comunicació independent més gran del món), ha treballat per a eBay, HP, Unilever o Grup Damm.

És professora en diferents programes de masters i postagraus a La Salle, TecnoCampus, Universitat de Barcelona i la University Of New Haven.

Personal Twitter @martaalonso Linkedin Instagram       Empresa Twitter @circlelinees

Miquel del Pozo i Puig

Arquitecte, soci fundador de Mendezdelpozo|Arquitectes i conferenciant d'art: #MA140 (M)irar al (A)rte en Twitter(140)

DIVENDRES 5 DE JUNY - 19.00 h

Neix a Girona el 1981, fill d'Assumpció (arquitecta) i Vicente (enginyer). Criat a la botiga dels seus avis, Xavier i Maria (pastissers), passa de l'adolescència a la maduresa al taller d'en Jordi (pintor) i en Pep (escultor). A la facultat d'arquitectura, dos professors (Juanjo i Josep Maria) li obren els ulls a l'art i l'Elías (arquitecte) l'introdueix al món professional on treballa per a en Lluís (arquitecte). Amb l'Alba (arquitecta) vol intentar millorar el nostre entorn (Arquitectura).

Twitter @miqueldelpozo Facebook Instagram Linkedin

Sara Ollé

Cofundadora del projecte Giants i Account Manager en una empresa emergent

DIVENDRES 5 DE JUNY - 18.15 h

De Tarragona a Barcelona; Sara va estudiar publicitat a la Universitat Pompeu Fabra, que va combinar amb una estada a Alemanya per tal de perfeccionar l'idioma, i es va especialitzar en estratègies de comunicació. Després d'haver treballat durant una temporada en agències de mitjans, d'esdeveniments i d'atenció al client, actualment porta el departament de màrqueting d'una empresa del sector de l'aviació. Va endinsar-se en el projecte Giants per evocar la seva passió i vocació professional per les causes socials.

Personal Twitter @saraolle Linkedin       Empresa Facebook

Xavier Miró

CEO i conseller delegat d'Icontouch Mobile CEO de Kynkinn Ideas

DIVENDRES 5 DE JUNY - 19.30 h

Barcelona 1965. Fundador i CEO del grup Icontouch. Emprenedor en sèrie i consultor tecnològic en diverses empreses a Espanya i Llationamèrica. Apassionat de les noves tecnologies i del sector smart city. Col·labora en diferents mitjans de comunicació.

Personal Twitter @miroxavi       Empresa Twitter @IcontouchM

Joan Mateu Bagaria

Pintor i dissenyador dels premis

Vaig estudiar arts i oficis a l'Escola Llotja de Barcelona. La meva pintura s'ha definit sempre com un realisme personal i intimista. He fet diferents exposicions per Europa i els Estats Units.

Facebook

Club Rítmica Girona

Faran una exhibició dins la jornada de Girona Talent

DIJOUS 4 DE JUNY - 18.55 h i 21.10 h

El Club Rítmica Girona és una entitat sense ànim de lucre creada a Girona fa 9 anys per a l'ensenyament i la pràctica de la gimnàstica rítmica. ElS valors fonamentals del nostre club són les relacions socials, el treball en equip, el respecte, la disciplina i l'esforç esportiu. Aquests valors fan que el club i les gimnastes que l'integren creixin tant a nivell personal com esportiu.

Ens agrada col·laborar amb entitats i participar en esdeveniments que s'organitzen a la ciutat de Girona perquè, com diu el nostre lema, "volem créixer amb tu i per a tu".

Facebook

The Hanfris Quartet

Grup vocal a Cappella que amenitzarà la jornada de Girona Talent

DIVENDRES 5 DE JUNY - 18.45 h, 20.15 h i 21.30 h

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009 i actual guanyador del Campionat d'Espanya de Quartets Barbershop. Els quatre membres, que tenen una llarga trajectòria en formacions d'expressió exclusivament vocal, ajunten les seves capacitats per oferir un concert d'alta qualitat tècnica i interpretativa.
El grup interpreta versions de cançons de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals...

Twitter @HanfrisQuartet Facebook

Twin Sisters

Artistes que pintaran durant tota la jornada

DIVENDRES 5 DE JUNY - Durant tot el dia

Són bessones, pinten a quatre mans i viuen unides per l'art.
Les seves obres recreen històries amb protagonistes femenines que et poden transportar on vulguis de la teva infància.
Juntes són les Twin Sisters i per separat, la Carme i la Francesca Jutglar.

Rosó Feliu Hereu

Comunicadora audiovisual i presentadora de Girona Talent

Va néixer a Sant Feliu de Guíxols el 1987. És llicenciada en Comunicació Audiovisual. Treballa des del 2011 a Televisió de Girona, on ha desenvolupat diferents tasques dins els departaments de programes i informatius. Actualment presenta les Notícies Vespre i l'espai L'entrevista de TV Girona.

Twitter @roso_feliu

Plaça del Vi, 1
17004 GIRONA
C. Barcelona, 3, 4t 1a A
17002 GIRONA
Tel. +(34) 972 296 438
Contacte